Rakel i USA

Mitt år som utbytesstudent i Dayton, Oregon

24/5-2016 - En månad kvar

Kategori: I USA

Idag är det en månad kvar tills jag kommer hem. 17 dagar tills jag får träffa mina föräldrar, 18 till graduation, 20 tills jag får träffa min pojkvän som flyttade tillbaka till sin hemstat i början av april men som ska följa med mig och mina föräldrar till Seattle och San Francisco.
 
Det var två veckor sedan jag bloggade. Har inte varit så bra på det på senare tid.
 
Tiden går väldigt långsamt. Jag är trött hela tiden igen. Ser verkligen fram emot Seattle-San Francisco-resan, och att komma hem!!
 
I lördags var jag i Portland med en annan utbytesstudent. Hon kommer från Tyskland och bor nu i Vancouver, Washington (en stad som har växt ihop med Portland, mer eller mindre). Jag tog bussen i två timmar från McMinnville, så möttes vi på the Saturday market i Portland. Efter att ha spenderat några timmar och lite pengar där (på mycket god falafel, bland annat) så mötte vi en familj från Berlin på ett café. Pappan sa att 23rd Street var mysigt, så vi tog oss dit. Visst var det mysigt, men Hawthorne är nog mer speciellt.
Buss på väg hem från skolan.
Portland
Public restroom i Portland utan dörrar, av någon anledning.
Glass från det kända Salt & Straw på 23rd Street. Honung och lavender. Var på ett annat Salt & Straw med min värdfamilj en gång, valde samma smak då. De har (hade?) mer spännande smaker, typ bean and cheese burrito.
 
Min kompis buske och en.
 
En promenad:
 
Huset:
 
Skolan idag:
 
Kompisar i parken (på sned):
 
Så det var det.