Rakel i USA

Mitt år som utbytesstudent i Dayton, Oregon

30/12-2015 - Ett par timmar i Portland

Kategori: I USA

Igår blev jag medbjuden att gå och se den nya Star Wars-filmen. Har inte ens sett alla de andra men den var väl bra. De kan jobba lite på mångfalden tycker jag men det var fint att Rey och Leia fick någon slags kontakt, även om man typ bara såg det i deras kram. Var i alla fall där med min värdmorfar, hans styvson (som flyttat till Danmark), styvsonens biologiska pappa och hans flickvän, samt en kompis till dansken, som såg filmen för fjärde gången.
 
Min värdmorfar och hans styvson skulle in till Portland idag för att se en basketmatch så jag följde med dem och gick runt i en liten del av Portland. Tog spårvagnen några stationer. Fyndade billiga kläder på rean. (Betalade 17 i stället för 100 dollar för dem!!!) Käkade fett god falafel i pitabröd med sallad och lite såser från en food cart (matvagn??). Hittade en julgran på ett torg.
Självklart väldigt färgglad.
 
Kände mig nyttig häromdagen när jag käkade svamp, spenat och lök till frukost. Grymt gott var det också. Sedan har jag typ levt på choklad sedan jul (det är inte ens gott längre), men det är en annan historia.
 
 
Häller i mig te pga halsont men det är typ över nu.
 
Det var väldigt trevligt att ha lite tid i Portland att göra vad jag ville. Kände mig inte lika kvävd. Har ju varit här på gården/med familjen i 1,5 vecka.