Rakel i USA

Mitt år som utbytesstudent i Dayton, Oregon

24/10-2015 - Lock Down

Kategori: I USA

Idag var skolan under lock down ett tag. Det var någon som rånade banken i Dayton, och de var rädda att han skulle komma till skolan sedan av någon anledning. Var fast i the attendance office så hade inget kul sällskap heller. Och vem får för sig att råna banken i Dayton av alla ställen? Hur mycket tror de att de ska få tag på? Polisen har inte fått tag på honom än.
 
Just nu försöker jag hitta något ställe som säljer färg man kan använda på polyester. Har en beige klänning som jag vill färga grön och använda till Dr Frank n Furter som jag ska försöka vara på halloween. Rit DyeMore var slut på Walmart. Hårt liv.
Har fixat nästan allt annat.
 
Den här veckan har vi haft olika teman att klä ut oss till. Måndag och tisdag var occupation day och 2 kool 4 school. De klädde jag inte ut mig till, men on Wednesdays we wear pink (breast cancer awareness day) var jag minsann rosa.
Torsdag var fan day, jag var AIK:are (black army). Ingen fattade så klart så fick förklara för folk.
Idag var spirit day så hade min Pirate Nation-tröja (från skolan, vi är Pirates) men inget mer komplicerat. Igår efter skolan hängde jag med folk och gick på min granne och kompis fotbollsmatch (inte amerikansk fotboll). Onsdag kväll hade skolan en bonfire, var där 40 min (hade tumbling efter) men det var inte så kul. Blev inte mycket bättre, enligt de jag frågat.
 
Idag är det homecoming, Dayton 2015 style: match och sedan film som man får betala 4 dollar för att se. Så tråkigt att de inte har dans tycker jag. Vi hade en assembly idag där klasserna fick visa sketcher de har gjort. Vår var defenitivt bäst. Seniors vinner alltid, så klart, men nu förtjänar vi det.
 
Känner att jag är lite osammanhängande här. Skriver bara saker i ordning som jag kommer på dem. Inte så smidigt men så får det vara nu, orkar inte fixa det.